Скъпи Дами,Не ви ли се струва, че в последно време

...
Скъпи Дами,Не ви ли се струва, че в последно време
Коментари Харесай

Жените ли са новите мъже?

Скъпи Дами,

Не ви ли се коства, че напоследък мъжете и дамите напълно са разменили функциите си във връзките? Споделяйки проблемите си с група приятелки, открихме, че съществуват трендове в мъжкото държание, които основават необясними и непредвидени проблеми в живота както на обвързаните, по този начин и на необвързаните дами. Във време, в което половете са равнопоставени, от ден на ден женски черти могат да бъдат открити в мъжките характери, както и противоположното, несъмнено.

Последствията – тотално размиване на обичайните функционалности на половете.

В тази публикация събрахме тези черти и действия на мощния пол, които ни карат да се чувстваме като мъжа във връзката.

Молиш го за секс –> „ боли го глава ”

Все повече приятелки се оплакват, че не получават задоволително секс от половинката си. Налага им се да си го „ просят ” – принудени са да бъдат предизвикателни като от порно филм, до момента в който господата се оплакват от напрежението и главоболието. Жените ли са се трансформирали или желанието на мъжете фрапантно е намаляло? Отдавна е изцяло обикновено дамата да показва своята половост. Но в случай че си стеснителна и не кажеш в прав текст на твоя човек, че го искаш, той най-вероятно ще се почувства нежелателен. Свенливостта към този момент не е секси. Порното ли изкриви момчетата? Агресивно полова ли би трябвало да е дамата, с цел да получава внимание?

Все по-често слушам и за истории, в които господата чакат от дамите да движат нещата под чаршафите. Мързи ли ви, момчета? Има мъже, които признават, че не обичат да преобладават. Няма нищо неприятно в това – разнообразни усети, само че не е ли леглото едно от местата, на които нормално мъжеството се потвърждава?

И той има цикъл

Забелязала ли си по какъв начин мъжът ти внезапно трансформира настроението си за към седмица всеки месец? Е, скъпи дами, цикълът към този момент не е единствено женски проблем. Промяната в отношението и държанието му към този момент е тайнственост, за която учените не са разкрили разумно пояснение.

Внимавай да не го обидиш

Чувствата на актуалния мъж в действителност са много нежни. Ако не си удовлетворена от него в някой аспект от връзките ви, би трябвало да намериш допустимо най-деликатния метод, тъй като в противоположен случай има възможност да те чака мусене.

Всъщност мъжете в последно време се държат като по-слабия пол. Някои “разбирачи ” изясняват този факт с неналичието на наложителна казарма. Разбира се, сходни изказвания са прекомерно повърхностни.

Днешните мъже мъчно се справят със напрежението. При проблем в работата придвижват напрежението във всички аспекти на живота си, особено във връзката си. От дамата се чака търпеливо да премине напрегнатия миг, като обсипва с поддръжка и кураж обичания човек до момента в който преглъща несправедливия яд. Няма нищо по-отблъскващо от мрънкащ мъж… не споделящ, а мрънкащ!

Не знае какво желае

Доста постоянно чуваш, че дамите в никакъв случай не знаят какво желаят, само че го желаят на момента. Тази „ характерност ” обаче, май е годна и за господата в последно време. Дали желае връзка, единствено секс или просто другарство? Не му е ясно, само че е значимо да остане с чувството, че той дефинира разпоредбите.

Ако твърди, че желае “само секс ” от връзките ви, той въпреки всичко не желае да се усещат използван. Младият господин ще изиска да е единственият, с който спиш, въпреки да твърди, че няма усеща. Мъжката горделивост примесена с голяма доза драма ражда… Нека я назовем полигамна моногамия.

Игрички

Младите мъже са заредени с богат репертоар от трикове, тактики и свалки, с които считат, че оплитат в мрежите си дамите. “Небрежно ” провокирана ревнивост, не търси първи, изчакване N на брой дни/часове, преди да ти написа, задава провокативни въпроси, които в случай че ти му зададеш, дава отговор уклончиво. Изкуственото държание е изцяло естествено за свалячите, служещи си с игрички.

Все по-несериозен и променлив

Чували ли сте израза „ сериозен мъж ”? За страдание, все по-малко такива се намират. Закъсняващи, отменящи срещи в последния миг, господата все по-рядко ни карат да изговаряме “сериозен ” и “мъж ” в едно изречение.

Дами канят много постоянно на срещи, от време на време измислят и къде да ги „ заведат ”, след което учтиво оферират да платят сметката. В това в действителност няма нищо неприятно, стига да не се прекалява. Дано не стигнем до там да купуваме и цветя на мъжете си….

Имам познати, които безусловно устоят мъжете си. Някои от тях не работят, не са били в университет и не учат сега. Нима те не ти припомнят на дамите от предишното, които са били само майки и домакини?

Сваляй го

Когато младия мъж върви “по дами ”, той отива на дискотека, поръчва си уиски, погледът е неприятен, а стремежът – да покаже, че постоянно посещава залата. Ако не демонстрираш безапелационен интерес, никой няма да ти обърне внимание, в случай че мъжът не е подкрепил егото си със устойчиво количество алкохол.

Оправяй се сама

Не те изпраща, не се тормози за теб и счита, че откакто ти отвори 2 пъти вратата, към този момент си сигурна, че е джентълмен. Нормално е да спреш да се страхуваш от тъмните улички, по които вървиш сама след среща. Да не ти пука от съмнителните таксиметрови водачи, в чиито ръце ТОЙ те оставя с изцяло безразличните думи „ Пиши ми, като се прибереш ”.

Пиеш повече от него

Ако си жена, която не държи на алкохол, това е мотив за позор. Срещите с девойките на по бира към този момент не са нещо странно. Ти пиеш по-често и по-големи количества от половинката си, признай си.

Един въпрос не ми дава мира – дали бащите и дядовците ни са карали дамите да се усещат като мъже или това е проблем на младото потомство?

Какво се чака от една дама в днешно време? Да бъде нежна, блага, добра и красива или да пази, закриля и направлява своя мъж? Истината е, че тя би трябвало да бъде всичко това. Да е женствена, само че да има куп мъжки качества… Днешната дама наистина би трябвало да е мощна, с цел да преодолява обратите в настроенията на половинката си.

Скъпи мъже, мощно почитаме правото Ви на мнение. Е, по какъв начин ще оборите тезата ми?

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР