Скъпи дами, лято е! Не робувайте на скуката и редовните

...
Скъпи дами, лято е! Не робувайте на скуката и редовните
Коментари Харесай

Станете от дивана, обичайте се правилно!

Скъпи дами, лято е! Не робувайте на скуката и постоянните делнични оправдания. Фокусирайте се върху персоналния си живот и отеделете време за обичаните хора. Защото (колкото и да отхвърлят да си го признаят) мъжете имат потребност от внимание и специфични дребни жестове също колкото нас.

Включете телефона си на самолетен режим и забравете, че външният свят съществува. Фокусирайте се един в различен. Припомнете обичаните си мемоари дружно.

 обич iStock

Събрали сме в нашата изложба 11 оферти за сантиментална среща, които може да осъществите още през днешния ден.

Предполагаме, че дългите вечерни обятия на терасата с бутилка вино от супермаркета и обичаната ви музика звучат в пъти по-добре от безценен закостенял ресторант, за който би трябвало да извършите резервация най-малко месец по-рано и да нанесете съществено проваляне върху месечния си бюджет.

Не чакайте щастието, а си го подарете сами.

Към галерията >>>
.month-theme.image-container { background: url(https://m4.netinfo.bg/media/images/39253/39253496/1600-400-tema-na-meseca-08.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Тайният живот на домашните любимци Август  10 човешки храни и питиета, рискови за здравето на котките Тайният живот на домашните любимци 10 човешки храни и питиета, рискови за здравето на котките  10 метода, по които кучетата показват любовта си Тайният живот на домашните любимци 10 метода, по които кучетата показват любовта си  Карл Лагефлед е бил захласнат от котката си Тайният живот на домашните любимци Карл Лагефлед е бил захласнат от котката си Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР