Скъпи членове и симпатизанти на БСП, скъпи общински и областни

...
Скъпи членове и симпатизанти на БСП, скъпи общински и областни
Коментари Харесай

Корнелия Нинова във Фейсбук: Тригодишните ни усилия да подмладим партията дават резултат сега

Скъпи членове и симпатизанти на Българска социалистическа партия, скъпи общински и регионални управления, претенденти за кметове, за общински съветници и уредници, към този момент 10 дни се срещам с вас в цялата страна в акцията за локални избори. Няма по-голямо задоволство за един началник от това да ви види по този начин енергични, мощни, единни и усмихнати.

Поздравявам ви, че превърнахте " Визия за България " във визия за всяка община. Програмите ви за ръководство са съответни, реалистични и човешки. Тригодишните ни старания да подмладим партията дават резултат в този момент. Видях стотици младежи измежду нашите претенденти. Редом до тях стоят опитни приятели. Благодаря ви, че загърбихте ревността и дадохте път на младо потомство политици.

Поздравявам ви за мъдростта. Благодаря на хилядите хора, с които се срещнах в областите Благоевград, София, Ловеч, Русе, Велико Търново, Шумен, Търговище, Добрич, Силистра, Разград. Чудесни сте. Тази седмица продължаваме с Перник, Сливен, Ямбол, Стара Загора. Бъдете здрави, уважавани и обичани.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР