СКЪПА АБИ: Съпругата ми е много привлекателна на 56 години.

...
СКЪПА АБИ: Съпругата ми е много привлекателна на 56 години.
Коментари Харесай

Скъпа Аби: Наистина не искам жена ми да си слага ботокс, но се притеснявам, че ще изпадне в депресия

СКЪПА АБИ: Съпругата ми е доста привлекателна на 56 години. желае лекуване с ботокс. Напоследък стана по-сериозно, тъй като се усеща като баба. Аз (и други) продължаваме да й споделяме какъв брой ужасно наподобява, изключително когато се облича.

Също по този начин й споделям, че ботоксът е краткосрочно решение и ще изисква следващо лекуване. Освен това, с всяко лекуване тя ще рискува евентуални проблеми от зараза, алергична реакция или медицински неточности. Напомням й за лекуванията, които се объркаха и че нито една от тези дами не отиде при лекарите си с молба да наподобява като пенсиониран боксьор.

В този миг се тормозя, че тя може да е депресирана от остаряването и желае да направи нещо, с цел да усъвършенства външния си тип, само че аз заставам на пътя й. Обичам я такава, каквато е, и не желая тя да прави нещо, което в последна сметка може да навреди. За мен крайната „ меланхолия “ би била осъществяването на нещо нездравословно, което не може да бъде поправено. Моля, посъветвайте ме. — ОБИЧА Я ТАКВА,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР