СКЪПА АБИ: Преместих се в селски район преди няколко години

...
СКЪПА АБИ: Преместих се в селски район преди няколко години
Коментари Харесай

Скъпа Аби: Съседите ми копираха ключовете ми и организираха нахлуване в дома

СКЪПА АБИ : Преместих се в селски регион преди няколко години и бях сюрпризиран какъв брой другарски настроени бяха съседите ми. Отначало изглеждаха нетърпеливи да оказват помощ. Разболях се и трябваше да прекарам няколко дни в болничното заведение. Помолих двойката да нахрани и напои моите домашни любимци, до момента в който се прибера. Те го направиха, само че също по този начин направиха копие на ключовете от къщата ми, влязоха в дома ми, откакто се върнах на работа, и откраднаха неща на стойност няколко хиляди $ от мен.

Наранен съм и доста сърдит от това. Полицията сподели, че би трябвало да покажа касови бележки, с цел да потвърдя собствеността върху движимостите, които са взети. Но множеството от тях ги владея от години и към този момент нямам квитанции.

Ще се изправя против тази двойка, само че по какъв начин да преодолея това, което направиха? Не мога да допускам какъв брой са отпадъци и долнопробни. И двамата имат работа. Живея самичък с една заплата. Много от нещата, които откраднаха, трябваше да спестя, с цел да ги платя. Те не са нищо пов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР