СКЪПА АБИ: Преместих се в по-малък град от по-голям преди

...
СКЪПА АБИ: Преместих се в по-малък град от по-голям преди
Коментари Харесай

Скъпа Аби: Чарът на малкия град не работи за натоварения ми график

СКЪПА АБИ: Преместих се в по-малък град от по-голям преди седем години. Тук има по-малко компании. Често се озорвам да направя ремонта у дома, тъй като хората тук работят по „ районно време “, което значи, че се захващат с нещата, когато им се желае, в случай че въобще им се желае.

Някои от домашните ми поправки трябваше да чакат от девет до 12 месеца, макар последващите инспекции един път седмично или един път на две седмици, с цел да се ревизира положението на ремонтите и частите. Често не получавам отговор на моите запитвания. Това, което те назовават ​​регионално време, аз назовавам жестоко, невнимателно и загуба на време, което би трябвало да отделя за следене.

Не е като да мога да пренеса бизнеса си другаде, тъй като те осъзнават, че са единственият бизнес в града, който може да извърши нужните поправки. Опитах неща като да им купя обяд, когато се появят след рационален интервал от време, с цел да им благодаря за „ изключителното “ им обслужване, само че наподобява няма резултат върх...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР