СКЪПА АБИ: Преди три години нашата 40-годишна дъщеря Таня“ внезапно

...
СКЪПА АБИ: Преди три години нашата 40-годишна дъщеря Таня“ внезапно
Коментари Харесай

Скъпа Аби: Мисля, че един терапевт проми мозъка на дъщеря ми

СКЪПА АБИ: Преди три години нашата 40-годишна щерка „ Таня “ ненадейно ме упрекна, че съм я малтретирал по време на детство. Тя също по този начин упрекна брачна половинка ми, нейния татко, че разрешава това принуждение. Аби, насилието в никакъв случай не се е случвало!

Възможно ли е някой терапевт да й е втълпил тези хрумвания в главата? Таня има проблеми с алкохола (за което упреква мен) и е разведена с двама прелестни мъже, за които твърди, че също са я малтретирали. Тя не може да поддържа другарства с дамите, тъй като щом създадат нещо, което ядосва Таня, тя ги прекъсва.

Другата ни щерка, Надя, е с три години по-малка. Тя няма проблем с алкохола и има страховит брачен партньор и малко дете. Таня също я е отрязала и в никакъв случай не е срещала нито шурей си, нито племенника си. Надя споделя, че детството й е било идилично. Нито едно дете не живее покрай нас.

Съпругът ми живее с нелечим рак, което Таня знаеше, преди да ни отлъчи. Не знам дали би трябвало да я осведомявам, когато татко й почине, или да я оста...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР