СКЪПА АБИ: Нормално ли е да се отвращаваш от липсата

...
СКЪПА АБИ: Нормално ли е да се отвращаваш от липсата
Коментари Харесай

Скъпа Аби: Жена ми е мърляч и се оставя да си отиде — отвратен съм от нея

СКЪПА АБИ: Нормално ли е да се отвращаваш от неналичието на угриженост на жена ти за нея външния тип и нейните движимости? Жена ми кара кола за 50 000 $, която в никакъв случай не се мие и е толкоз цялостна с „ неща “, че рядко може да вземе даже един пасажер.

Нейната страна на спалнята е също толкоз неприятна. Тя в никакъв случай не оправя леглото и към този момент не може да стигне до скрина си, тъй като има толкоз доста облекла, насъбрани пред него. Същото е и надолу по коридора. В допълнение към разораването на нещата встрани или трупането им в свободна стая, нейната неразбория завладява къщата.

Тя също по този начин не се грижи за себе си. Тя постоянно не се къпе с дни. Дрехите й са слаби и към този момент не мога да преброя какъв брой кг продължава да прибавя. За мен е неловко, изключително когато тя декларира, че „ в никакъв случай повече няма да се тревожи за тежестта си “. Чувствам, че е неуважително към мен, когато тя споделя тези неща, и не мога да разреша това да продължава. Трябва ли да привикна? Не наподобява вярно.

По-го...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР