СКЪПА АБИ: Брат ми (осем години по-млад) е бил пристрастен

...
СКЪПА АБИ: Брат ми (осем години по-млад) е бил пристрастен
Коментари Харесай

Скъпа Аби: Искам да отрежа моя брат престъпник

СКЪПА АБИ: Брат ми (осем години по-млад) е бил привързан към опиатите и е влизал и излизал от пандиза от десетилетия. Баща ни умря преди пет години. Брат ми живееше с него в различен щат до тогава. Преди това неведнъж крадеше от майка ни и от мен.

Той е нарушител и сега е в пандиза. Когато не е в пандиза, той е безприютен. Разбира се, единственият път, когато се чуваме с него, е когато има потребност от пари. На всичко от горната страна моят наследник със специфични потребности неотдавна умря. Разбира се, жена ми и аз сме унищожени, макар че сме се примирили с обстоятелството, че той е на по-добро място.

С брат ми още веднъж в пандиза фокусът се върна към него. Винаги съм се опитвал да бъда добър брат, само че в този момент изцяло си измих ръцете от него. В този миг нуждая се от мир в живота си и до момента в който той е в моя, в никакъв случай няма да го имам. Това смазва майка ми, само че по този начин се усещам. Правилно или неверно, не считам, че единствено тъй като някой е семейство, това му дава правото да прави другите нещастн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР