Скания създава виртуално пространство, където собствените й експерти и визионери

...
Скания създава виртуално пространство, където собствените й експерти и визионери
Коментари Харесай

Стая на бъдещето - картината на бъдещата мобилност

Скания основава виртуално пространство, където личните й специалисти и визионери ще се срещат и ще обменят хрумвания за бъдещето на превоза и трендовете в развиването му с откриватели, футуристи и писатели.

В тази „ Стая на бъдещето “ те ще рисуват дружно картината на бъдещата подвижност. Вижте повече за концепцията на стаята: https://www.scania.com/bg/bg/home/future-room.html

Скания желае да показа с повече хора визията си за прекосяване към устойчива транспортна система. В трансформацията към по-чиста среда и по-добро бъдеще фирмите могат да поемат основна роля, въздействайки позитивно върху световната смяна. За Скания водещи в този развой са силата на технологиите и поддръжката за нововъведенията, посредством създаването и въвеждането на нови концепции, пилотни планове и хрумвания.

"Искаме да притеглим вниманието на хората към смяната към резистентност и водещата роля на Скания в този развой. Едновременно с това желаеме да покажем на тези, които към този момент ни познават, другите, разнообразни страни на компанията, а също по този начин да заинтригуваме и нови поддръжници на концепцията за чиста стопанска система, превоз и околна среда “, сподели Ерик Люнгберг, началник на отдела за връзки и маркетинг в Скания. „ Най-ценният актив, който имаме, са нашите чиновници, нашият гений. „ Стаята на бъдещето “ е тяхното пространство, както и пространство за хората с хрумвания, които желаят да ги споделят с нас и с обществото. “

Да запазиш лидерски позиции по време на огромни софтуерни промени, да изследваш нови бизнес модели и да управляваш скоростта на смяната е предизвикателство и опция както за Скания, по този начин и за екосистемата на превоза и логистиката като цяло.

"Ние имаме мощни обичаи и просвета, които развиваме и надграждаме, търсейки нови знания и партньорства в области като самостоятелни транспортни средства, съгласуваност и електрификация. Това изисква нов потенциал и друг информационен метод, който притегля нови заинтригувани страни по-близо до компанията ", акцентира Ерик Люнгберг.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР