Скандирания и лозунги за по-високи заплати, но и също и

...
Скандирания и лозунги за по-високи заплати, но и също и
Коментари Харесай

Арести и размирици белязаха първомайските протести в Париж

Скандирания и лозунги за по-високи заплати, само че и също и за мир в Палестина, се чуха по улиците на Париж на обичайното шествие за Първи май.

По-малко от 6 седмици преди изборите за Екологичен потенциал демонстрациите получиха ярка политическа багра. Присъстваха множеството от претендентите на левите партии.
В акция става въпрос за покупателната дарба, само че и за предприемане на дейности за сметките за сила. Искам да извадя Франция от европейския пазар на електрическа енергия, да понижа доста сметките за ток на предприятията, фермерите, производителите, всички французи. Защото през днешния ден плащаме доста повече за сила от цената, която плащаме за производството ѝ.
Леон Дефонтейн – претендент на Комунистическата партия

Други претенденти подчертаха смисъла на демонстрациите против възхода на крайната десница във Франция, която набира известност.
Първи май е също опция да си напомним, че постоянно ще се борим против тези антидемократични, антирепубликански партии, които се нароиха в нашето общество.
Мари Тусен – претендент на Зелената партия

Последни социологически изследвания демонстрират, че обществените тематики, заплатите и битката с инфлацията са водещи за гласоподавателите в Европа.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР