Скандалното решение на съдията Анди Мадли да отмени гол на

...
Скандалното решение на съдията Анди Мадли да отмени гол на
Коментари Харесай

Скандал във Висшата лига: Треньор нахлул в съдийската стая

Скандалното решение на съдията Анди Мадли да анулира гол на УестХем в края на мача при загубата с 1:2 от Челси вбеси мениджъра на „ чуковете “ Дейвид Мойс.

Според „ Talksport “, 59-годишният шотландец е нахлул в съдийската стая, с цел да търси пояснение от рефера, което е не е типично за британския футбол. Мениджърът на Уест Хем атакува арбитъра още на терена след края на мача, само че очевидно е решил да продължи абсурда и в съдийската стая.

„ Видяхте обстановката, скандално решение. Абсолютна нелепост на арбитър, определян за един от най-хубавите. Да не приказваме за работата на ВАР. Невероятна нелепост. Вратарят очевидно симулира, защото нямаше опция да реагира при продължението на офанзивата. Той направи същото и при първия гол. Забележително е по какъв начин съдията може да се издъни по подобен метод “, съобщи ядосаният Мойс след мача.

В последните минути Максуел Корне осъществя изравнителен гол за „ чуковете “, а видео помощник реферите не съумяха да вземат изрично решение за редовността на попадението и приканиха Мадли да ревизира обстановката на монитора.

След като го изгледа няколко пъти, основният арбитър реши, че при головата офанзива има нарушаване на Джаред Боуен против вратаря Едуард Менди. Всъщност Боуен прескочи стража на „ сините “ и при рухването си наподобява го закачи. Дори и повторенията обаче не бяха безапелационни дали изобщо има съзнателно прикосновение.

Легендарните британски нападатели Алън Шиърър и Майкъл Оуен бяха безапелационни, че попадението е било постоянно.

„ Това и решението на мача на Нюкасъл са скандални. Надявам се да се успокоя до тази вечер, когато ще бъда в ефир “, написа Шиърър в Туитър.

„ Решението да се анулира попадението на Уест Хем е извънредно шокиращо. Вратарят се хвърли в краката на играча, какво се чака да направи той “, счита Оуен.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР