Скандалното минало на носителката на Грами Едва преди няколко години

...
Скандалното минало на носителката на Грами Едва преди няколко години
Коментари Харесай

Защо Карди Би упоява мъже, а след това ги ограбва?

Скандалното минало на носителката на " Грами "
Едва преди няколко години възможностите на Карди Би да се трансформира в суперзвезда наподобяват толкоз невероятни, колкото и тези да стане юрист. Днес множеството хора я познават с помощта на музиката й, само че какъв брой са тези, които знаят от кое място идва, за какво идва, и с какво се е занимавала преди огромната популярност?

Доброто остаряло начало...

Родената под името Белкалис Алманзар сама признава, че обратно на множеството й сътрудници в сектора, тя е имала положително детство и е израснала в хубава, огромна, само че доста скучна къща в Бронкс. Отглежда я нейната баба - най-голямата опора на бъдещата звезда.

Характерният нюйоркски акцент на Белкалис я прави значима част от съзвездието на хип-хоп изпълнителите в града. Алманзар осъзнава това, че е от Бронкс и той е оказал въздействие върху нея. " Начинът ми на държание е разследване на живота ми там. За себе си мога да кажа, че постоянно съм била дива и това доста ми оказа помощ да се изградя като персона ", споделя по-късно в изявление. Тя добавя, че от дребна е говорила в рими и в този момент може да си изясни и за какво. За театралното си име Белкалис споделя, че е стимулирано от обичаната й марка спиртни питиета Bacardi.



Макар сега да може да се похвали със забележителна музикална кариера, куп награди и с огромна сбирка чанти Hermès, при започване на професионалния си път 19-годишната тогава Карди работи като...стриптизьорка.

По-късно в изявленията споделя, го е направила, с цел да избяга от насилствена връзка и да изкара пари, с цел да отиде в университет. " Първия път, когато се съблякох, бях доста смутена, имах възприятието, че слушам гласа на родителите си в главата си ", споделя тя пред списание ID през 2018 година

Докато следва в лицей в Манхатън, Карди стартира редом работа в заведение в един от най-забутаните квартали на Бронкс, където не е изненада, че се събират най-вече наркозависими и сводници. Самият й тогавашен началник споделя пред пресата, че е имала специфична хореография и на пилона е излизала облечена в костюм на Hello Kitty: " Винаги държеше да е в центъра на вниманието, в най-ярките цветове и дрехи. Винаги блестящи, постоянно ексцентрични. Знаеше още от този момент какво избират хората и се възползваше. "

Звездата всяка вечер заплаща по 100 $ за такси за у дома, с цел да има привилегията да танцува. В взаимозависимост от клиентелата и натовареността на клуба това значи, че някои нощи тя може да се прибере у дома без пари, а други - да завоюва до 2000 $. Освен това тя не крие, че като по-млада употребява клиентите на заведението, в което работи, да й заплащат квартирата. Пред Военновъздушни сили признава, че е имало случаи, в които съзнателно е упоявала мъжете и им е взимала парите, " с цел да оцелее ".

" След известно време към този момент даже не ми пукаше. Виждах пари, които ми се коства, че в никакъв случай не бих видяла ", споделя и признава, че е успявала единствено от танци да събере към 20 000 $. Целта й била да се откаже от стриптийза до 25-годишна възраст и да спести задоволително, с цел да си купи къща и да я отдава чартърен.

В рамките на две години Карди освен съумява да надгради себе си, като " екзотична танцьорка ", само че и се трансформира в носителка на " Грами ". Наред с танците в нощния клуб, тя от време на време качва видеа в Инстаграм профила си, които бързо добиват известност. По-късно се насочва и към рапирането по предложение на настоящия й управител, с помощта на който и напуща клуба, в който танцува и се посвещава напълно на музиката.

" Нейните злобари считат, че просто е извадила шанс, само че тя е един от най-усърдните реализатори, които съм виждал ", споделя той пред The Post. " Тя надминава всички упования, които евентуално е имала за себе си. "

И по този начин, от обява на обява, от ария на ария, Карди Би се трансформира в същинска опасност за някои от най-популярните лица на днешната рап сцена. И може би с право, тъй като през 2018 година Times я разгласи за един от най-влиятелните хора в света.

Понякога не изключително лицеприятните действия и съмнителни морални правила водят и до нещо хубаво. Талантът като водата търси своето място, пролуката, през която да " изтече ", а ние, хората, сме склонни да прощаваме, това, което не утвърждаваме. Защото в съзнанието ни остава единствено той - геният.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР