Скандалното интервю на принц Андрю в BBC Newsnight се връща

...
Скандалното интервю на принц Андрю в BBC Newsnight се връща
Коментари Харесай

Странната спалня на принц Андрю – 72 „обожавани“ плюшени бонбони, изложени в ред на размерите, и възглавница „татко“

Скандалното изявление на принц Андрю в BBC Newsnight се връща назад в светлината на прожекторите заради чисто нова драматизация на Netflix, която отпада през днешния ден.

Наречен Scoop, филмът демонстрира по какъв начин екипът на BBC обезпечи изявлението за автомобилна злополука, което в последна сметка докара до прогонването на херцога на Йорк от кралския живот. Актьорът Руфъс Сюел влиза в ролята на принца, като шоуто пресъздава елементи от изявлението на Емили Мейтлис, изиграна от Джилиан Андерсън.

Други елементи от драмата изобразяват Андрю в неговия дом, който е Royal Lodge в Уиндзор, който той споделя с някогашната си брачна половинка Сара Фъргюсън. Въпреки това преди този момент той е живял в Бъкингамския замък в Лондон, където са направени няколко изказвания за необичайния темперамент на спалнята му.

Много някогашни чиновници на двореца са говорили, с цел да разкрият какво са видели в стаята по време на работно време там, в това число плюшени мечета на леглото. Една от тях е Шарлот Бригс, някогашна прислужница, работила в дво...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР