Скандалното интервю на Кристиано Роналдо, в което той отправи остри

...
Скандалното интервю на Кристиано Роналдо, в което той отправи остри
Коментари Харесай

Авторът на интервюто с Роналдо: Кристиано знаеше какво ще последва, но е доволен

Скандалното изявление на Кристиано Роналдо, в което той насочи остри обвинявания към клуба и мениджъра Ерик загар Хаг, продължава да е необятно обсъждано на Острова. Своето мнение по тематиката даде и индивидът, пред който португалецът разкри гледната си точка - журналистът Пиърс Морган. 

“Роналдо е удовлетворен от това по какъв начин се получиха нещата. Той знаеше какво и по какъв начин желае да каже. Беше наясно и какви ще бъдат реакциите след изявлението. Кристиано в никакъв случай не прави нещо, в случай че не го е обмислил добре. Всичко беше деликатно планувано ”, показа Морган. 
 Манчестър Юнайтед ще уволни Кристиано Роналдо Манчестър Юнайтед ще уволни Кристиано Роналдо
Водещият не крие, че през годините е построил другарски връзки с Роналдо и съгласно него той е най-хубавият футболист в историята. 

“Наследството на Роналдо не зависи от няколко месеца с проявено пренебрежение към него от новия треньор (Ерик загар Хаг - б.р.). Той е най-великият футболист за всички времена и към момента е необикновен, в което допускам, че ще се убедим и на Световното състезание ”, написа Морган в Туитър. 

Британският публицист отбрани Роналдо и от рецензиите, които 37-годишният ас си навлече, откакто отхвърли да влезе като запаса в мача против Тотнъм. Тогава португалецът непосредствено се прибра в съблекалнята, а след това беше изваден за няколко дни от тима. 

“Някога пускали ли са Меси от пейката, когато остават три минути и тимът му води с 2:0? А Пеле? Или Марадона? Или Зидан? Или Кройф? Или Бергкамп? ”, попита риторично Морган.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР