Скандално решение взе наблюдаващият прокурор за случая с катастрофата, при

...
Скандално решение взе наблюдаващият прокурор за случая с катастрофата, при
Коментари Харесай

Скандално: Шофиране с 268 км/ч и ПТП със смърт не са повод за арест на Начо

Скандално решение взе наблюдаващият прокурор за случая с злополуката, при която почина Ферарио Спасов. Той освободи водача, предизвикал мелето, с най-леката мярка „ подписка “. Според Йордан Кожухаров няма никакви данни причинителят да се укрие или да извърши ново закононарушение и по тази причина е взел въпросното решение.

 

Припомняме, че управляваният от Начо Пантелеев състезателен автомобил връхлита със 150 км/ч колата на Ферарио Спасов. Отбива го от пътя на 60 метра и по-късно футболният треньор умира на място след конфликта.

 

Прокурорът декларира, че не вижда проблем с взетото решение. За фрагментите, в които Начо кара с 268 км/ч и данните за злополука в дирек в Лясковец, прокурорът счита, че са се случили в предишното и нямат връзка с съответната обстановка. Според него няма и заплаха да се укрие макар че дълги години причинителят е живял и работел в Англия. Като претекст за решението употребява обстоятелството, че Начо има семейство и дете. 

 

За осъществените до този миг закононарушения Начо не е осъждан. Той умерено популяризира в обществените мрежи фрагменти, на които прави противозаконни действия. Именно тези обстоятелства накараха голям брой хора да подозират, че причинителят си заплаща за успокоение от органите на реда. Чак тази нощ реакцията измежду обществото накара полицията да нахлуе в дома на Начо Пантелеев. До този миг информацията е за намерено нелегално оръжие.

 

Източник: nova.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР