Скандално разделените Венелин Петков и Николета Маданска очевидно най-сетне са

...
Скандално разделените Венелин Петков и Николета Маданска очевидно най-сетне са
Коментари Харесай

Венелин Петков си взе децата от Маданска

Скандално разграничените Венелин Петков и Николета Маданска явно най-накрая са постигнали консенсус за развъждането на двете им деца. Журналистът сподели преди седмица в обществените мрежи фотоси със синовете си, като даде явен знак, че той също се грижи за тях след раздялата с майка им, събщава столичен вестник.

Слуховете, че спортната водеща не разрешавала на някогашния си обичан да прекарва време с малчуганите Йоан и Михаил се оказаха пресилени. Въпреки това някогашната тв двойка продължава да бъде в изопнат връзки, като неотдавна в медиите излезе вест, че двамата водят дело. То е за подялба на родителските права, както и на общ парцел, който обитавали по време на дългогодишната им любовна случка.

Венелин и Николета нямат брак, което в допълнение усложнявало процеса, само че двамата били склонни да правят отстъпка и да се спогодят отвън съда, по тази причина се стигнало до неизбежната интервенция на Темида. Докато обаче правосъдните ни разпри текат, Маданска cе е единодушие да не дели децата от татко им в те имат шанс  да прекарат независимо време с него. Наскоро тя се върна на екран като водеща на спортните излъчвания в Би Ти Ви и към този момент й е нужна повече помощ за развъждането на двете момчета.

Допреди месец красивата телевизионерка се грижеше сама за тях и разчиташе на поддръжката само на своите родители, при които се реалокира да живее след разлъката с Петков. Тя се настани в фамилната им къща в село Лозен до София и се бе посветила напълно на майчинството, само че законният му период за нея изминал и трябвало да се върне неотложно на работа, тъй като останала без приходи. Михаил и Йоан обаче към този момент вървят на ясла и пред спортната журналистка нямало спънки да се върне назад в екипа на Би Ти Ви. 

Въпреки че Николета му роди две деца, двамата с Венелин по този начин и не минаха под венчилото. Сега Николета нямала нов мъж в живота си, издават осведомени. 50-годишният Петков пък продължава да е ерген и си изкарва прехраната като учител на дребни деца в частно столично школо, откакто бе уволнен от Би Ти Ви. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР