Скандално отношение към дете в градския транспорт във Враца. Майка

...
Скандално отношение към дете в градския транспорт във Враца. Майка
Коментари Харесай

Скандално отношение към дете в градския транспорт във Враца заради плащане с дребни монети

Скандално отношение към дете в градския превоз във Враца. Майка алармира, че синът едвам не е бил свален от рейса, тъй като е имал дребни стотинки за билет. Шофьорът отхвърля.

На връщане от подготовка синът на Мария Петрова се качва в рейса за у дома. Изчаква реда си и подава стотинките на водача.

Снимка: bTV

„ Стотинките са били левче и три стотинки, от които е имал 23 стотинки, които са били жълти. Шофьорът му прави забележка и го пита няма ли по-едри пари. Казва му, че не може да се вози, а детето се обръща и потегля да излиза “, изясни Мария Петрова.

Тогава стара пътничка дава на момчето монета от лев, с цел да заплати. Случилото се е снимано от видеорегистратора в автобуса.

Другият обвинен Петър Чернев остава в ареста

„ Казах му че, има доста черни стотинки, които не са годни за приложимост. Много жълти, които не можеш да ги броиш. Те ни направиха като боклукчарски кофи тук, оправдавам се, в случай че съм толкоз съм прегрешил “, сподели водачът Цветан Димитров.

Снимка: bTV

Дружеството ще накаже лидера.

Mомчето е оперирано от израстък, за който Диана Ангелова едвам по-късно схваща, че не е отстранен напълно

„ Все отново детето не е свалено, сами видяхте на записа - при качване на 20 пасажера, той губи няколко минути, с цел да може да отброи монетите, а въпреки всичко е значимо и разписанието “, уточни Виктория Начева шеф на „ Тролейбусен транспорт-Враца “.

Снимка: bTV

„ Няма ръждясали и почернели пари, а и такива да са - на какво съображение му ги връщаш, това са пари в обращение “, разяснява майката на детето.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР