Скандално изказване на общинския съветник от ГЕРБ Антон Иванов по

...
Скандално изказване на общинския съветник от ГЕРБ Антон Иванов по
Коментари Харесай

Поискаха оставката на общинар, позволил си да обиди хегемона

Скандално изявление на общинския консултант от ГЕРБ Антон Иванов по адрес на женския хегемон през миналия сезон у нас Хасково 2012 по време на съвещанието на Общинския съвет в града в петък, предизвика светкавична реакция от управлението на първенеца и притежател на Купата на България.

" Хасково 2012 е равно на 5 тона нафта ". Жестоката засегнатост и обезличаване на триумфите на тима, който от основаването си преди 5 години досега, е донесъл на град Хасково осем медала, седем от които от двете най-престижни съревнования на родната федерация - Купата на страната и държавното състезание, накара легендата Станислав Станков - изпълнителен шеф на клуба, обществено да изиска оставката на Антон Иванов, написа bball.bg.

Публикуваме писмото на Станков:

" Уважаеми господин Антон Иванов, 

в качеството си на изпълнителен шеф на баскетболен клуб Хасково 2012, Ви приканвам да си подадете оставката като общиски консултант към Общински съвет - Хасково. На последната Общинска сесия, Вие си позволихте на оприличите носителя на Купа България и държавен първенец с 5 тона нафта. Считам, че сходно държание е извънредно неприемливо, изхождайки от обстоятелството, че Хасково 2012 е едно от най-достойните лица на град Хасково, с голяма фенска маса и безкрайна обич на жителите, които индиректно поставихте под същия знаменател. Имате право да не подпомогнете финансово тима, към което нямаме никакви искания, само че е срамно да поставяте такива етикети.



Уважаеми господин Иванов,
ние сме притежател на Купа, която е Купа на България. Ние сме първенец на Република България. Двете най-високи точки на спорта в родината ни. Ако Вие най-малко един път бяхте участвал на наш мач или триумф, щяхте да изслушате химна на България с още 1500 правилни последователи, които изпълват зала " Дружба " до краен лимит. И тогава нямаше да гледате на нас и на тези хора като на 5 тона нафта, а като на достолепие и религия, изписани на герба на град Хасково. "

Станислав Станков е четирикратен първенец на България, три пъти с мъжкия тим на ЦСКА, един път с юношеския отбор на родния си град Хасково. Шесткратен притежател на купата на България, пет пъти с мъжете на ЦСКА, един път с Компакт Димитровград. Дългогодишен национал, рожба на хасковската баскетболна школа и сърцето на плана на Хасково 2012.

Женският баскетбол в Хасково бе съживен през 2012 година Същата година тимът завоюва Купата на кмета на Димитровград, след което последваха:

Сезон 2013/2014
Купа България: сребро, НБЛ - бронз
Сезон 2014/2015
Купа България: сребро, НБЛ - бронз
Сезон 2015/2016
НБЛ - сребро
Сезон 2016/2017
Купа България: злато, НБЛ - злато

 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР