Скандалният влогър Фавиол Сефери и хилядите му последователи в социалните

...
Скандалният влогър Фавиол Сефери и хилядите му последователи в социалните
Коментари Харесай

Влогър се гаври грозно със Сашка Васева и Даниел Златков

Скандалният влогър Фавиол Сефери и хилядите му почитатели в обществените мрежи направиха на пух и прахуляк участниците във ВИП Брадър. Бургазлията, който е прочут с острия си език и любовта към плеймейтките, не спести нищо от скандалната визия на част от звездите в шоуто, оповестява Флагман.бг.

Тоя в случай че е Роналдо, Сашка Васева е Маргарет Тачър “, написа Сефери след влизането в Къщата на футболиста Даниел Златков. Мургавият перничанин е по-известен с приликата си със суперзвездата на Реал Мадрид, в сравнение с с сполучливите си изяви на зеления терен.

Постът на бургаския плейбой, който неотдавна заби дребното коте на Валери Божинов, събра близо хиляда лайка от почитателите му. Не липсваха и остроумни мнения от вида: „ А аз се зачудих по кое време Лоренцо на Софка порасна толкоз!? “

Сефери не подмина и сериозния американски акцент на хубавицата Енджи Касабие , която по всякакъв начин се опитваше да покаже, че е не запомнила българския след толкоз години зад граница.

Доста шокиращи бяха и задните елементи на от дълго време залязлото чалга великолепие Сашка Васева . „ Защо Сашка Васева е с памперс? “, написа устатият Фавиол при типа на певицата. „ Щото като се превъзбуди, се изпуска “, незабавно отговори негова последователка.

Влогърът не пощади и музиканта Дани Милев. Коментарът за него е с нецензурно наличие. Интересна за отбелязване е приликата, която някои откриха сред визията на Милев и паметния воин на Краси Радков – Гацо Бацов. /Марица.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР