Скандалният Васил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли

...
Скандалният Васил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли
Коментари Харесай

Божков с нов опит да брани незаконната си колекция

Скандалният Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от, който се укрива в Дубай от родното правораздаване след множеството повдигнати обвинявания против него, с следващ опит да нападна страната и да брани сбирка си.

Първият му опит бе на връх 24 май, а вторият идва - през днешния ден.

В профила си във фейсбук, където той в последно време е извънредно деен, Божков разгласява пост, който гласи, че се прави "незаконното присвояване " на стотици артефакти от неговата сбирка.

Божков даже и на 24 май продължава с опитите си за дестабилизация

Той обаче на никое място не загатва, че огромна част от тази негова сбирка, която беше открита обгърната във вестници, в кутии и в какво ли не още, в действителност не е записана.

Ето целият пост от през днешния ден на Божков:

"От януари стартира противозаконното присвояване на стотици артефакти от #КолекцияВасилБожков от Прокуратурата и Министерство на културата. Това продължава и до през днешния ден.

Фондация „ Тракия “ | Thrace Foundation изпраща сигнали до редица интернационалните институции, в това число централата на ЮНЕСКО. ЮНЕСКО реагират незабавно и предават случая на Постоянната делегация при ЮНЕСКО за България | National Commission of the Republic of Bulgaria for Unesco, ръководена от лица, свързани с властта.

Реакция няма. Случаят е потулен от българските управляващи.

#БъдетеЗдрави ".

Към него той е добавил и три фотоси. Едната е отговор от ЮНЕСКО.



Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от избяга в ОАЕ при започване на годината след невиждани разкрития за него и неговия бизнес, които за първи път се осмели да направи Цветомир Найденов  Цветомир Найденов Цветомир Найденов е роден на 28 февруари 1973 година в София. Изучавал е Счетоводство и надзор в и брат му Боян Найденов  Боян Найденов Боян Найденов е роден в София. Боян Найденов и брат му Цветомир Найденов стартират фамилен бизнес с. Заедно с Божков в Дубай е и Георги Попов.

Срещу скандалния Божков има повдигнати 11 обвинявания за управление на незаконна група, за насила, за изнудване, за опит на рушвет на длъжностно лице, за подбуждане на закононарушение по работа и други действия. Освен това предприемачът е разследван и за организирането и ръководенето на незаконна група, обвързвана с убийства, изнасилвания и принуди.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР