Скандалният пловдивски бизнесмен Атанас Червенков – Райфъла, който през февруари

...
Скандалният пловдивски бизнесмен Атанас Червенков – Райфъла, който през февруари
Коментари Харесай

Скандалният бизнесмен Райфъла и ултра секси съпругата му пак го закъсаха пред закона СНИМКИ

Скандалният пловдивски предприемач Атанас Червенков – Райфъла, който през февруари 2022 получи 9 година затвор за подбуждане към ликвидиране, палжи и побои, доказани от Върховния касационен съд, още веднъж застава пред Темида – този път дружно със брачната половинка си - красивата Евелина, по която под тепетата се облизват мачовците.

Обвинението е за данъчни закононарушения в изключително огромни размери. Делото в Окръжен съд е планувано за през днешния ден.

Според обвиняването в интервала 28.04.2011 година – 26.03.2015 година в Пловдив, при изискванията на продължавано закононарушение, предприемачът пет пъти е укрил налози на обща стойност 40 725 лева в заявления, подписани с електронния му автограф и показани пред Национална агенция за приходите.

Освен това Райфъла, който има частна Бърза помощ, ще дава отговор и за закупения от него мотор " Харлей Дейвидсън ".

На 06.01.2012 година в Пловдив предприемачът си е купил мотоциклета за 12 000 лв. – пари, за които е знаел, че са добити посредством данъчно закононарушение, защото в годишната му данъчна декларация по член 50 от ЗДДФЛ за 2010 година персонално пред Национална агенция за приходите – Пловдив е декарирал загуба от 0.00 лв., а действително е имал доходи в размер на 179 709 лв..

Така е избегнал установяването и заплащането на данъчни отговорности в изключително огромни размери – 17 971 лв., които не е внесъл в периода по член 67 от закона.

Съпругата на Райфъла – прелестната хубавелка и някогашна Мис Слънчев бряг - Евелина Червенкова, пък е подсъдна за това, че в интервала 03.05.2016 година – 30.04.2018 година в Пловдив при изискванията на продължавано закононарушение, като физическо лице, на три пъти е избегнала установяването и заплащането на данъчни отговорности в изключително огромни размери на обща стойност 37 360 лв..

Червенкова изобщо не е подавала годишна данъчна декларация по член 50 алинея 1 т.1 от ЗДДФЛ като физическа лице съгласно обвинителния акт, а е имала действителни приходи през данъчните 2015 година, 2016 година и 2017 година, които е следвало да се таксуват.

В момента Евелина кара лускава бяла кола и въобще не й пука, че законът я е погнал. Да забележим докога...

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР