Скандалният кмет на Хасково Добри Беливанов е асфалтирал улиците пред

...
Скандалният кмет на Хасково Добри Беливанов е асфалтирал улиците пред
Коментари Харесай

НАГЛЕЦА В СТИЛ ГЕРБ: Скандалният хасковски кмет асфалтира улици пред завода и хотела на приятеля си от Монако с Бентлито!

Скандалният кмет на Хасково Добри Беливанов е асфалтирал улиците пред завода и пред хотела на близкия до Българска социалистическа партия някогашен народен представител Иван Стаматов. Наскоро проваленият градоначалник бе засечен от човек на организацията на първокласна екскурзия в Монако в компанията на мастития предприемач и притежател на компания "Монолит " Стаматов. Двамата обикаляха из Южна Франция с бентлито на предприемача.

Беливанов е асфалтирал даже частните паркоместа на Стаматов. За нарушаването сигнализираха гневни хасковлии. Те означават, че паркоместата пред частния хотел до тенис кортовете са асфалтирани, само че в ремонт не бил включен в финансовата стратегия на общината, а алеите в парка са в окаяно положение, написа Haskovo.info.



Потърсен за коментар кметът Добри Беливанов съобщи, че се асфалтират улици в града, където е преценено, че има потребност. Ремонтите по улиците в регионалния град били пред довеждане докрай. Не е разпореждано да се асфалтират паркоместа и в случай че това към този момент е направено ще е за сметка на притежателя на местата.



Попитан и за асфалтирането на улица към други обекти на същия предприемач, който е притежател на хотела – дружество в пресечка на бул. “Освобождение”, градоначалникът отговори нервно да не се търси под вола теле. “За асфалтирането на тази разрушена улица имаме искане от десетина компании, които имат предприятия там. Като не асфалтираме ни питат за какво не, а като асфалтираме – за какво го правим”, съобщи Беливанов.

От пресслужбата на кметството допълниха, че е очакван ремонт на велоалеята на Кенана.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР