Скандалният кмет на Хасково Добри Беливанов бе закован със снимки

...
Скандалният кмет на Хасково Добри Беливанов бе закован със снимки
Коментари Харесай

„Бентли“ и ЛУКС: Вижте скандалния кмет на ГЕРБ Дядо Добри в Монте Карло!

Скандалният кмет на Хасково Добри Беливанов бе закован със фотоси от воаяжа му в Монте Карло, където бе в компанията на локалния предприемач Стаматов, написа Блиц. Вижда се по какъв начин градоначалникът се кипри до струващия 500 000 лв. джип "Бентли " на боса на "Монолит " - компанията, спечелила съвсем всички апетитни публични поръчки в района.

Прочулият се с покупката на златния светофар за 60 000 лв. и платинения екскаватор, Беливанов е избрал за собствен лозунг: "Черпете ме, не ме жалете ". Камерата е запечатала преливащата му от благополучие физиономия в мига, в който "Бентли "-то на Стаматов паркира пред него в столицата на Монако.

Предвкусващ великодушните дарове, Беливанов е толкоз благополучен, че даже ръкопляска и близо минута театралничи като евтина фолкаджийка пред бижуто на 4 колела, с което биха могли да се изхранят най-малко 300 пенсионери за няколко години. Вероятно в този незабравим за него момент, Беливанов си е помислил, че е принцът на Монако.

Благодетелят му Стаматов също е удовлетворен - обезпечил си е поддръжката на индивида с най-голяма власт в общината, в която печели общинските поръчки с лекотата, с която едно първеню си поръчва уиски по нощните питейни заведения. Беливанов и Стаматов бяха видяни преди време и на първокласна аудиенция във Виена.

Крещящият спор на ползи взриви политическите среди и кметът на Хасково неотложно би трябвало да бъде разследван от контролните органи на страната. При сходен скандал във всяка една бяла страна би последвала незабавната оставка на засечените лица.

Беливанов обаче се е вкопчил в поста си и отхвърля да го пусне. Защото доста добре знае, че в мига, в който стане от кметския стол, ще поеме към политическото сметище. Крайно време е държавните институции да потвърдят, че България е правова страна и да се намесят.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР