Скандалният Иво Димчев категорично е отхвърлил офертата на двете големи

...
Скандалният Иво Димчев категорично е отхвърлил офертата на двете големи
Коментари Харесай

Иво Димчев отсвири участие в „Капките“ и „Денсинг Старс“

Скандалният Иво Димчев изрично е отхвърлил офертата на двете огромни частни малките екрани за участия в стратегиите им тази пролет. Припомняме, че той бе спрягат за място в завръщащото се танцувално шоу „ Денсинг Старс “ по bTV. Според мълвата провокативният актьор от дълго време има вкус и към „ Като две капки вода “ по Нова тв. Вместо да се раздава за рейтинга им обаче, той е провел лично международно турне, с което обикаля из Европа и Съединени американски щати.

 

Предвид обстоятелството, че последната му изява в Ню Йорк е планувана за 25 февруари, а „ Денсинг Старс “ към този момент ще е почнало по това време, няма по какъв начин да влезе, в случай че особено поради него малкия екран не размести цялата си стратегия и отсрочи старта на танцовото съревнование за март.

Смята се обаче, че колкото по-рано стартира предаването, с цел да изпревари конкуренцията, толкова по-голям ще е триумфът му, тъй че в този ред на мисли шансът гореописаното да се случи, съвсем клони към нула.

Близки до Димчев разкриват, че той не е обмислял съществено концепцията да взе участие в което и да е родно шоу тази пролет. След скандалната му изцепка по време на неговата вечер при присъединяване му в „ Черешката на тортата “, серопозитивният актьор се почувства задължен да попита почитателите си в кое предаване го виждат, като самият той смяташе, че се вписва най-добре в „ Капките “.

 

От тогава обаче мина повече от половин година – време, за което Димчев съумя изцяло да прекрои битието си, местейки се да живее от София в Ню Йорк. Засега има планувани участия зад граница. В обозримото бъдеще прави проекти да се връща в родината си единствено за участия, каквито приема понякога. Такова да вземем за пример е планувано за 19 март в столичен клуб. За момента няма оповестени други негови изяви в столицата.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР