Скандалният испански футболист Хесе Родригес е лудо влюбен и вече

...
Скандалният испански футболист Хесе Родригес е лудо влюбен и вече
Коментари Харесай

Хесе Родригес е лудо влюбен

Скандалният испански футболист Хесе Родригес е бясно влюбен и към този момент не крие новата си тръпка. Той се появи пред света с половинката си Джанира Барм.

Бившият нападател на Реал Мадрид, Бетис и Лас Палмас, който понастоящем играе чартърен в Спортинг (Лисабон), е благополучен да има поддръжката на своята обичана. Красавицата качи фотография на профила си в “Инстаграм” от тяхна разходка в португалската столица. На нея двамата са с едни и същи пуловери и си разменят любовни послания.

“Ти и аз, моето всичко”, написа Джанира, на което Хесе отвръща: “Моето бебче, най-красивото”.
 Хесе и манекенката са дружно от няколко месеца. Джанира е модел от няколко години. Известна е с прозвището “Каталунската Барби”.

Покрай Барм Родригес наподобява, че най-сетне се кротна. Той сменяше дамите една след друга след раздялата си с Аура Руиз. Бившата му също работи като модел.
 Джанира Барм @@@
Двамата се разделиха със скандал преди няколко години. Футболистът заряза знойната кокона малко след раждането на сина им. Мъникът се появи на бял свят със съществени здравословни проблеми, които не престават и до през днешния ден. Аура не стопира да упреква Хесе, че изобщо не се интересува от наследника си. Двамата са в непрестанна война.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР