Скандалният Хеан Деса все още не може да продължи кариерата

...
Скандалният Хеан Деса все още не може да продължи кариерата
Коментари Харесай

Левски стопира пак възраждането на Лудия

Скандалният Хеан Деса към момента не може да продължи кариерата си в новия си клуб Спорт Уанкайо в родината си Перу, осведоми локалното изданиел " El Bocon ". Причината е, че шефовете на отбора още не са получи интернационалния трансферен документ на футболиста, който подписа двегодишен договор с Левски през лятото на 2016 година.

Шест месеца по-късно обаче Лудия отхвърли да се върне за зимната подготовка на " сините ", а те го дадоха на ФИФА. Деса няма право да играе за различен клуб, до момента в който не изтече срокът на договор му на " Герена " и по тази причина ще гледа новите си съотборници от трибуните в пролетния дял на перуанския шампионат, който към този момент стартира.

Местните медии осведомят, че 24-годишният флангови футболист е провел пълноценна подготовка с Уанкайо и е играл в контролите на отбора, само че е останал отвън групата за първия мач от сезона против Унион Комерсио.

През есента на предходната година Деса имаше сделка със Спорт Росарио, само че още веднъж възбраната, която му постановиха от ФИФА поради проблемите с Левски, стана причина прехвърлянето да не бъде финализиран. В момента перуанецът има подписан контракт с Уанкайо, само че би трябвало да изчака или краткотраен трансферен документ, или краят на договора си със " сините ", с цел да дебютира публично.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР