Скандалният гримьор Валентин Кулагин отново изригна по адрес на БГ

...
Скандалният гримьор Валентин Кулагин отново изригна по адрес на БГ
Коментари Харесай

Гавра! Кулагин подпука Андреа заради секси снимка


Скандалният гримьор Валентин Кулагин още веднъж изригна по адрес на БГ звезда. Мишена на устатия визажист този път стана фолкфурията Андреа. Наскоро тя качи свое фото в инстаграм, на което се виждат гърбът й и обилните й задни елементи в алегорични прашки. Бившата половинка на Кубрат Пулев е приседнала на ръба на креват в петзвезден хотел в Ереван и беседва по телефон вид петолъчка, евентуално с обичаната си баба, пише " България през днешния ден ".

 Снимката на <b> Андреа </b>, която провокира Кулагин да си излее злъчта

" Г.зът ти е прекрасен, само че косата никак я няма ", побърза да уязви певицата Кулагин. Изпълнителката на " Употребена " в действителност е с разпуснати и разрошени коси, само че този резултат " нервна рецесия по време на стихия " се реализира единствено при доста буйна и здрава коса. Като познавач в стайлинга ВИП гримьорът няма по какъв начин да не го знае, разясняват негови сътрудници.

Това е следващата изцепка на Кулагин, който за множеството българи се трансформира в образец на злоезичие и мизантропия. Дали каруцарските му реплики са откровени, или целят да нареждат Кулагин като БГ съдия номер едно по " хубост ", си е мистерия отвред.

Кърджалийското мъжко Барби към този момент съумя да се изпокара с куп звезди и да изхвърчи като запушалка от шампанско от " ВИП брат ". Дълго ще се помни неговата " оценка ", че " Николета е отживялост ". Тя му навлече доста врагове и врагини от средите на нейните почитатели. Някои от тях продължиха да се джафкат с топ визажиста и в обществените мрежи, като и двете страни демонстрираха " небеса " от завист и тотална липса на образование.

Преди време Валентин Кулагин се спречка с артиста Павел в столична дискотека и съгласно изявления в медиите дори му е протегнал ръка. " Менторът по жанр " се издразнил, че Павел е приседнал прекомерно близо съгласно него и му подвикнал да се маха, тъй като никой не го бил канил. Като мъж артистът не премълчал и след замяна на " любезности " Кулагин пуснал в ход " шамарената фабрика ".

След абсурда хай гримьорът побягна чак в Дубай, където се грижел за стайлинга на богати руснаци в най-тузарската част - Палм Джумейра.

За напомпаното " на макс " самочувствие на Кулагин приказват и дитирамбите, които той пее по адрес на най-любимия човек на света - самия себе си.

" Допускам, че съм най-хубавото нещо, случвало се на човечеството през последните 100 години. Бог и майка ми са ме дарили с необикновен ген ", изхвърли се в изявление БГ Нарцис номер едно.

" Работил съм с доста от звездите, само че сега нямам предпочитание да работя с такива. Нямам потребност от фотоси с тях и нямам потребност те да ме популяризират ", отсече обществено скандалният визажист.
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР