Скандалният бизнесмен и един от босовете на нелегалните залози -

...
Скандалният бизнесмен и един от босовете на нелегалните залози -
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Конфискуваха колата на Коце Маца

Скандалният предприемач и един от босовете на незаконните залози - Костадин Хаджииванов, прочут още като Коце Маца, е хванат да кара в нетрезво положение, научи Lupa.bg. Полицията в Петрич го хванала на тясно и незабавно лишила автомобила му.

От известно време Хаджииванов се подвизава у нас и постоянно може да бъде видян по улиците на Петрич или даже и на София, а наред с това и да си кърка с близки другари. Такъв е бил и казусът от преди дни.

Преди години той изпадна в недружелюбност и беше търсен от Интерпол поради споразумяване на футболни срещи, което принуди Коце Маца да избяга в далечно Макао, а по-късно се укриваше за прочут интервал и в Гърция.

В края на август 2022-а петричкият предприемач показва, че живее свободно и без да се укрива, макар че страната го търси за неплатени налози в размер на над милион и триста хиляди лв., а ГДБОП да го проверява за пране на пари. След това кумецът на Наско Сираков напълно изнагля, като цъфна на дефиле в центъра на София, откакто посети поклонението пред тленните остатъци на някогашния народен представител и член на Изпълкома на БФС - Камен Костадинов.



В края на ноември 2023 година някогашният притежател на Беласица участва и на 100-годишния празник на клуба, който беше на стадион " Цар Самуил ".

Името на Костадин Хаджииванов е свързвано с незаконно тото и пазаруване на мачове, а също по този начин беше махленски във връзки с хазартния мафиота Дан Тан. През 2015 година – Хаджииванов напусна България и заставам в конспиративност към 7 години.

В наши дни Коце Маца е свързван освен с споразумяване на мачове в Азия и Европа, само че и с незаконен бизнес с цигари. През 2008 година с европейска заповед е арестуван Коце Маца на контролно-пропусквателен пункт " Промахон ", когато се е опитал да влезе от Гърция в България. Повдигнати са обвинявания от немските и английски управляващи за незаконен експорт от 450 хиляди кутии с цигари. Бизнесменът изкарва по-малко от 4 месеца в арест в Германия, а по-късно бива освободен.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР