Скандалният бивш следовател Петьо Петров, известен с прякора Еврото, е

...
Скандалният бивш следовател Петьо Петров, известен с прякора Еврото, е
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Пепи Еврото избягал в Гърция?

Скандалният някогашен следовател Петьо Петров, прочут с прякора Еврото, е бил разгласен за търсене от Министерство на вътрешните работи по искане на прокуратурата. Това се случва часове откакто държавното обвиняване организира акция в ресторант на столичния бул. " Черни връх ".

Междувременно се появиха клюки, че Петьо Петров към този момент е напуснал страната. Според неофициална информация, Пепи Еврото е съумял да избяга от България още рано сутринта през днешния ден. Проверява се информацията, че той е минал границата с Гърция. В Солун Петьо Петров има заведение в центъра, а също така по данни на към този момент някогашната му брачна половинка има и къща. 



Преди дни АКФ популяризира фотография на Пепи Еврото с Борислав Сарафов, направена в ресторант " Осемте джуджета ". Сарафов съобщи, че фотоса е отпреди 3 години, а в заведението отишъл по настояане на основния прокурор Иван Гешев, който обаче по този начин и не се появил. Сарафов е уверен, че е извикан в " Осемте джуджета ", с цел да бъде сниман с Петьо Петров. На фотографията вдясно се вижда и някогашната към този момент брачна половинка на следователя Любена Павлова

Според неофициална информация Петров се търси по дело за изнудване, формирано от районната прокуратура в София. Издирването съответства и с изявление на някогашната брачна половинка на тогавашния следовател Любена Павлова пред " Антикорупционен фонд " (АКФ). То е по тематиката със абсурда " Осемте джуджета ", в който Петров бе посочен като основно настоящо лице. Разговорът с Любена Павлова бе обявен през днешния ден и ще се излъчи на следващия ден от АКФ.

Акцията в София е извършена късно вечерта в понеделник. Тогава екипи на Специализирания отряд за битка с тероризма и прокуратурата са влезнали в прочут столичен ресторант на бул. " Черни връх ". Aкцията е по предписание на Софийската районна прокуратура. Извършени са процесуални дейности против две лица - известни предприемачи.

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров удостовери, че е извършена такава интервенция. Той добави, че няма задържани. Претърсванията са били на няколко адреса. Засега от полицията не дават повече информация. От прокуратурата също няма публично известие.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР