Скандалните прояви на Айлин Бобева продължават и след Ергенът“, а

...
Скандалните прояви на Айлин Бобева продължават и след Ергенът“, а
Коментари Харесай

Айлин от „Ергенът“ се пусна гола, не е за вярване кой й бърка под… СНИМКИ

Скандалните прояви на Айлин Бобева не престават и след „ Ергенът “, а както наподобява тя занапред стартира, в случай че следваме посланията й в обществените мрежи.

Преди броени часове провокативната брюнетка, към която постоянно се забъркваха кавги в риалити формата, се пусна в непредвидена и много провокативна компания – на мил кралици и мускулести мъже.

Причината за появяването й в този тип пък се оказа фотосесия за новия брой на списание „ HALF “, където очевидно Айлин ще заложи на различните  превъплъщения на модерната кукла Барби, която в този случай е прекомерно разкрепостена.

„ Смятам, че постоянно би трябвало да бъдем смели и да не слагаме маски. Когато си себе си, постоянно се чувстваш най-добре, а не е ли това най-важно? “, споделя Айлин запитана „ дали е задоволително смела да бъде себе си? “. Както виждаме – смелостта й даже прелива, като задръжките!

В провокативните фрагменти взе участие и мил кралицата Малина Янг, която самоуверено бръкна в панталона на Айлин, с цел да ревизира какво се крие там. За да е картинката цялостна, компания на риалити героинята вършат и мускулести красавци в розови облекла./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР