Скандалната сцена във ваната на Бари Кеоган в Солтбърн може

...
Скандалната сцена във ваната на Бари Кеоган в Солтбърн може
Коментари Харесай

Марго Роби от Солтбърн наруши мълчанието си относно „отвратителната“ сцена във ваната, но каза, че не е „шокираща“

Скандалната сцена във ваната на Бари Кеоган в Солтбърн може да шокира почитателите – само че един началник не беше шокиран.

Оттогава филмът разпали обществените медии, откакто беше пуснат в Amazon Prime, като мнозина, които го гледат в киното, се усещат неловко. В една сцена ирландският артист Бари Киоган, който играе Оливър Куик, се пробва да опознае най-хубавия си другар Феликс Катън на доста по-лично равнище.

Солтбърн се концентрира върху стипендианта на Оксфордския университет Оливър и неговия най-хубав другар Феликс. По време на кино лентата Оливър се бори да се впише измежду богатите си връстници, преди да се увлече по Феликс. Но в една сцена, написана от основателя Емералд Фенел, се вижда по какъв начин похотта на Куик към неговия другар доближава нови равнища.

След като героят на Джейкъб, Феликс, завърши да се любува във ваната на величествения си дом, Оливър бързо се гмурка и без знанието на никого, бързо стартира да излива водата, оставяйки почитателите изцяло зашеметени. Но до момента в който мнозина б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР