Скандалната щерка на Орхан Мурад, която вече не поддържа никакви

...
Скандалната щерка на Орхан Мурад, която вече не поддържа никакви
Коментари Харесай

Ново дъно! Сузанита разкрачена пред мъжете: Кой ще ме „оправи“ в Испания?

Скандалната дъщеря на Орхан Мурад, която към този момент не поддържа никакви взаимоотношения с него, Сузанита си търси нов мъж. За задачата тя пусна нещо като публикация в обществените мрежи.

В обявата на Сузи се споделя, че си търси компания за Испания, където й се постанова да бъде в края на месеца. Приятелката, с която е трябвало да пътува, няма да може да пристигна с нея и по тази причина младата майка търси други разновидности.

Разбира се, Сузанита се пробва да скрие, че си търси мъж, а се прави, че просто не й се пътува сама. Истината обаче е, че откакто Марк я заряза, тя не стопира да си търси мъж и жадува за някого в леглото си.

Сузанита е развратна още от 14-годишна, когато стартира да пее. Макар да няма гения на татко си, с разголено тяло и провокации съумя да извади няколко песни.

Днес обаче пеенето наподобява зад тила й, защото е бездарна. Затова си търси мъж, който да я устоя, откакто татко й я остави да се оправя сама.

Как устоя бебето си, не е ясно. Сузанита се нуждае незабавно от мъж с пари, тъй като в противоположен случай рискува да не може даже да се прехранва.

Бившата певица твърди, че отива в Испания по работа. А може би ще си търси там работа, тъй като финансовото й състояние е плачевно.

Инфо: Crimesbg.com

 

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР