Скандалната щерка на Орхан Мурад – Сузанита, призна, че е

...
Скандалната щерка на Орхан Мурад – Сузанита, призна, че е
Коментари Харесай

Сузанита призна: Сашо Лудия ме...

Скандалната дъщеря на Орхан Мурад – Сузанита, призна, че е ставала жертва на побой от някогашния си другар. Старлетката, която неотдавна напомпа джуки, изкара буен романс с Александър. Той й е батко с осем години и е прочут с прякора Сашо Лудия. След краха на връзките им, тя проговори за проблемите си с него пред своите почитатели в обществените мрежи, написа " Монитор ".

" Дали ми липсва? Кое да ми липсва? Това, че ме ограничаваше? Това, че съм плакала всеки ден поради него? Това, че триеше чатове и ме лъжеше, откакто знаех истината ли? Това, че ме наскърбяваше и ми посягаше на обществени места? ", написа 15-годишното момиче, прочуло се с провокативното си държание.

Самата Сузанита не желае да навлиза допълнително детайлности за проблемите във връзката си с Александър, като в медийното пространство се завъртяха сюжет, че тя е наела юристи за дело против него.

Междувременно изпълнителката на „ Луцифер и Буда “ обмисля да емигрира, защото не усеща, че капацитетът й е добре оценен в родината.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР