Скандалната раздяла между певицата Теди Александрова и Емрах Стораро се

...
Скандалната раздяла между певицата Теди Александрова и Емрах Стораро се
Коментари Харесай

Теди Александрова с шокиращи подробности за раздялата с Емрах: Семейството му са ходили на ходжи

Скандалната разлъка сред певицата Теди Александрова и Емрах Стораро се трансформира в същинска сензация, а мнозина я дефинираха като по-въздействаща и от турските сериали. Бившите влюбени си размениха обидни квалификации в обществените мрежи и на показ се излязоха доста секрети от връзката им. 

Единствено и единствено пред кореспондент на " Блиц " Теди Александрова се съгласи да приказва намерено за връзките си с дребния наследник на Тони Стораро и да разкрие шокиращи детайлности от тяхната връзка. 

" Раздялата е реалност, само че методът, по който се случи, е противен. Искам да се извиня на всички мои почитатели, че станаха очевидци на тази персонална драма по подобен метод. Цирк е най-меко казано. Смятам, че сме имали доста мощна връзка и връзки, само че когато се набъркат доста хора и няма утвърждението от неговите родители.... Това беше с предупреден край през цялото време. Знаех, че в случай че не сме задоволително мощни в връзките си, ще се случи тъкмо това ", разяснява Теди пред наш кореспондент. 

" Много хора не знаят от къде имам въпросното клипче с курбана, със закланите агнета и така нататък Лично бащата на Емрах ми го изпрати по вайбър. Те споделят, че това нещо е курбан. Но това не е напълно по този начин. Много животни са дадени в жертвоприношение и се получава малко като договорка с Господ. И това се приказва на турски във въпросното клипче - Теодора да стои надалеч и Емрах да си поеме пътя. Така че не считам, че това е тъкмо курбан, а една отрицателна сила... ", добавя тя. 

" Семейството на Емрах отпреди това са ходили на такива ходжи, тъй като са желали да завърши нашата връзка. Какво са правили - те си знаят! Имаше напрежение в нашата връзка. Той имаше непрекъснати кавги с цялото фамилията, усещаше се притиснат и разпънат на шпагат. Когато си по средата тотално изперкваш. Инцидентът с носа ми се случи малко преди този момент. Удари ме и ми счупи носа ", откровена е Теди Александрова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР