Скандалната попфолк певица Дебора се изложи още на старта на

...
Скандалната попфолк певица Дебора се изложи още на старта на
Коментари Харесай

Страшен резил и позор в къщата на „Биг Брадър“! Дебора се натряска до козирката и вдигна див скандал на Луна…

Скандалната попфолк певица Дебора се изложи още на старта на риалитито „ВИП Брадър Мост Уонтед“. Бившата на водача Илия Царски се напи за нула време и даже заспа на масата пред погледите на останалите съквартиранти, разяснява Пик.

Дебора стартира с питиетата още с влизането в Къщата в Нови хан и малко преди среднощ към този момент мощно заваляше думите. Чалга изпълнителката даже се скара със своята колежка Луна, като двете си размениха остри реплики и закани за физическа разпра единствено няколко часа след старта на риалитото.

Излагацията на Мис Северозападна България продължи със заспиването й на масата в трапезарията пред погледите на останалите съквартиранти, което принуди Големият брат да я извика в изповедалнята.

След къс престой там Дебора се върна клатушкайки се при съквартирантите и ги помоли да й създадат кафе, с цел да се съвземе.

Циркът с чалга изпълнителката обаче не спря до такава степен. Поведението на миската тормози сътрудника й Константин, който избра да спи в една стая с Луна, вместо да дели постелка с Дебора. В желанието си обаче да му помогне с багажа, някогашната на Илия Царски се заразхожда из Къщата с разкопчана рокля, а опитите на съквартирантите да я накарат да си я закопчае се оказаха несполучливи.

Екшънът с присъединяване на Дебора продължи и на идната сутринта, когато съквартирантите бяха разграничени на два лагера – индианци и каубои. В племето попаднаха Луна и Дебора, които продължиха разправията си от вечерта. „Алкохоличка. Ще те заритам от сутринта и ще ми станеш единствено на индианка. Ще ти шибна два шамара. Е*ахти алкохоличката“, изригна Луна и даже си разреши да побутне колежката си.

„Не ме пипай, че ще ти изхвръкнат очилата. Ще те осъждам за всяка дума, която кажеш“, отговори й Дебора.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР