Скандалната писателка е работила по творбата си две години, като

...
Скандалната писателка е работила по творбата си две години, като
Коментари Харесай

Потрес! Подземен Бос Е Извършил Най-Грозното Зверство С Калина Паскалева!

Скандалната писателка е работила по творбата си две години, като сюжетът непрекъснато се променял. Още самото начало обаче било ясно едно – че в нея ще включи свои журналистически следствия, написа Lovе Style.

„ Докато пишех книгата, се срещнах с доста дами, станали жертва на принуждение – разкрива Калина. – Провокирах ги да приказват, да споделят своя проблем и да търсим решение благодарение на полицията, психолози и юристи въз основата на моите познанства. Благодарение на всичко това се роди и самата книга, а посланието е да се борим с насилието над дами по всевъзможен метод. ”

Писателката признава, че е съпреживяла всички истории, само че две напряко я потресли. Едната й е разказана от момиче, което единствено я потърсило във фейсбук. То се оплакало, че против него имало опит за обезчестяване и било пребито, до момента в който почивало на морето. Калина се свързала с полицията и посоченият за принудител бил арестуван.

„ Беше доста ужасно, тъй като с момичето говорех часове наред, а то не можеше да се успокои – споделя Паскалева. – Наложи се да се среща с психолози, с цел да преодолее шока. ”

Втората история пък е обвързвана с паниките на майка, чиято щерка напуща дома си и стартира да използва опиати и да спи с мъже против възнаграждение.

„ Жената е правила всевъзможни опити да се свърже със своето дете, само че то не желае да поддържа връзка с нея – разкрива Калина. – За страдание след известно време майката е нападната на улицата, а след това обират и жилището й. Самата аз се пробвах да приказвам с дъщерята, само че това по този начин и не се случи. ”
В книгата „ Секретно ” писателката е присъединила и персонални свои истории, които не са по-малко трагични от тези на нейните героини. На Калина й се е случвало бивше нейно гадже, което към този момент не е сред живите, да я пребива. Но има и друга история, в която е претърпяла опит за обезчестяване, и то от мъж от ъндърграунда, добре позната фигура от Пловдив.

„ За наслада всичко завърши с благополучен край, тъй като нито ме изнасили, нито ми посегна, защото съумях да го обезоръжа с думи ” – споделя Паскалева. Писателката има вяра, че книгата й ще помогне на дами, станали жертви на принуждение, и е подготвена да даде рамо на всяка представителка на нежния пол, която я потърси за подпомагане. А „ Секретно ” сигурно ще има и продължение, защото за този сериозен проблем би трябвало да се приказва.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР