Скандалната певица Сузанита е родена през 2003 г. в Пловдив.

...
Скандалната певица Сузанита е родена през 2003 г. в Пловдив.
Коментари Харесай

Сузанита каза как си се представя след 20 години

 Скандалната певица Сузанита е родена през 2003 година в Пловдив. Тя е щерка на фолклегендата Орхан Мурад. Тийнейджърката се прочу с предизвикателното си държание освен на сцената, само че и в живота. Има няколко издадени песни и снимани видеоклипа. Най-скандалният от тях е " Луцифер и Буда ".

Хитът и провокативното й държание съумяха да изстрелят кариерата й на музикалните върхове. Макар да е едвам на 16 година, тя съвсем всяка вечер има участия в разнообразни клубове в страната. Последният й видеоклип към песента " Между гърдите " е гледан съвсем 4 млн. пъти. Ето какво сподели тя пред " България Днес ":

- Какво е да си Сузанита?

- Да си Сузанита е да усещаш провокацията в същността й и да изпълняваш най-немислимите неща с доза кураж. Да бъдеш задоволително мощен, с цел да понесеш следствията от това да си едно от най-коментираните имена в България.

- Разкажи ни за кино лентата, в който участваш с Димо Алексиев? Кой те предложения? Каква е ролята ти и по какъв начин минаха снимачните дни?

- Покани ме Явор Петков, за което съм му извънредно признателна. За това, че ми даде опция да се покажа и в друга светлина и да преживея тези прелестни страсти. С екипа се работи извънредно прелестно и елементарно, а за ролята ми нищо няма да издам на този стадий.

- Искаш ли да се развиваш в тази тенденция - филми, сериали?

- Предвид това, че постоянно ми се постанова да влизам в роля за клипове, естествено, че желая да вляза в по-различна роля от тази на Сузанита.

- Получавала ли си оферти за риалити формати?

- Получавала съм много предложения от сходни формати, само че заради една или друга причина ми се е налагало да откажа.

- Какво ти даде и какво ти взе известността?

- Даде ми доста благоприятни условия, доста запознанства. Израснах като персона и станах по-отговорна. Не мога да избягам от възрастта си, само че не се усещам дете и може би това е нещо, което известността ми лиши.

- Как успяваш да се опазиш от нападките по твой адрес? Вярвам, че колкото и да си " перде ", те въпреки всичко те допират по някакъв метод.

- В началото доста ме нараняваха, само че към този момент толкоз съм претръпнала към отрицателни мнения, че по никакъв начин не ме засягат, тъй като аз знам коя съм, а когато знаеш същността си, никой не може да те бутне.

- Новата Мис България получи доста нападки поради пластичните и естетически интервенции, които си е правила. Ти съжаляваш ли за твоите?

- Смятам, че в случай че се съобразяваш с пропорциите на лицето или тялото си и го правиш с мярка, не е проблем. Лично аз имам интервенции по лицето и не съм ги правила, тъй като не одобрявам нещо, а по-скоро с цел да посочи избрани черти.

- Докъде искаш да стигнеш с татуировките и не се ли страхуваш, че ще ти писнат в един миг?

- Няма по какъв начин да ми омръзнат. Те стават част от самата мен и привиквам с тях. Не си се представям без татуировки, тъй като всяка една е алегорична за мен.

- Как си се представяш след 20 години?

- Влюбена, с щастливо семейство, мъж, който държи на мен и който ще ме е дарил със здрави деца. Но, почтено казано, не мисля толкоз за бъдещето, що се касае за сегашното.

- Какво искаш от мъжа до себе си? Кой е той сега и вашите по какъв начин възприемат връзката ви?

- На първо място желая да не ме трансформира. Искам съгласие, желая човек, с който мога да споделя всичко, знаейки, че няма да ме съди. Трябва да знае, че любовта към свободата и лоялността ми вървят ръка за ръка.

- Как се справяш в учебно заведение? Ти си частна ученичка. Липсват ли ти естествените дни в даскало?

- Да, частна ученичка съм. Ако се озорвам с избран образователен материал от независимото ми образование, отивам на частни уроци.

- Ако можеш да върнеш времето обратно, какво би трансформирала досега?

- Абсолютно нищо! Щастлива съм и признателна за това, че съм жива и здрава и фамилията ми ме поддържа. А което е писано да стане - ще стане.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР