Скандалната моделка Моника Валериева се е заела да помага на

...
Скандалната моделка Моника Валериева се е заела да помага на
Коментари Харесай

Моника Валериева: Имах паник атаки, мислех, че ще умра

Скандалната моделка Моника Валериева се е заела да оказва помощ на хора, страдащи от под паника офанзиви. В предаването „ Преди обед ” по bTV тя описа личната си история с това подло положение, което се отключило у нея предходната година. По думите на Моника, признаците са като че ли човек умира. „ Прилив на сила, сърцетуптене, болки в гърдите, висок пулс, виеше ми се свят”, показа тя. „ Мислех, че ще припадна и ще умра”, добави тя.

За пръв сходен припадък тя е имала предходната година през юни, когато била с другарка. Нямало забележима причина това да се случи.

След това манекенката почнала да върви по експерти и най-после отишла при психотерапевт. Той открил, че има паник офанзиви. „ Аз съм благата през това в действителност съм се измъчила. Идеята ми е да помогнем на хората”, сподели Моника. Сега тя взе участие в акция за разпространение на казуса и методите за превъзмогването му.

„ Получих паник офанзива на място, където имаше голямо запушване и нямаше къде да обърна. Мъчих се, заливах се с вода, тропах на другите, плаках до момента в който адреналинът не ми отмина и се успокоих”, описа моделката. „ Вече не съм по този начин. Нямам тревога, нямам атаки”, похвали се тя.

Според нея, болестта може да се отключи без причина, както е станало с нея. Тя описа, че преди време претърпяла злополука и огромен стрес, само че тогава не изпаднала в суматоха и се справила умерено със обстановката.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР