Скандалната миска Анита Мейзер пак влезе в затвора. Но този

...
Скандалната миска Анита Мейзер пак влезе в затвора. Но този
Коментари Харесай

Черната вдовица Анита Мейзер пак влезе в затвора

Скандалната миска Анита Мейзер отново влезе в пандиза. Но този път единствено като туристка на тогавашния най-строг пандиз в света Алкатраз, видя HotArena.

„ Черната вдовица “ се похвали със фотоси в обществените мрежи от пандиза трансфорат в музей. „ Затворът е бил цялостен с готини италианци “,  отбелязва Майзер, след което минава по стъпките на прословутия незаконен необут Ал Капоне, който прекарва в Алкатраз 4 години.

Запазени са дупки в стените, през които са се пробвали да духнат пандизчиите. Или най-малко такава история показват  организаторите пред Анита Мейзер и останалите туристи. Скандалната миска се смима и при кулата за наблюдаване, където в миналото надзирателите са следили зорко да не избяга някой от известните жители.

Анита има опит в пандизите. Преди да посети като екскурзиант американския, силиконката се срещна и с български. Лежа две години за ликвидиране по несъобразителност на брачна половинка си Николай Димов по време на секс игра със свински опашки, както и предложение на рушвет на служители на реда, напомня „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР