Скандалната Мани от Игри на волята изглежда яко го е

...
Скандалната Мани от Игри на волята изглежда яко го е
Коментари Харесай

Мани или го е окъсала, или търси ново возило! Продава любимото си Ауди!

Скандалната Мани от " Игри на волята " наподобява крепко го е окъсала с парите. Бургазлийката е пуснала за продажба лъскавото си " Ауди AUDI Q7 " в интернет. Цената, която желае за караното от майсторката в слагането на мигли возило, е тъкмо 19 400 лева, видя Burgas24.bg .

В обявата Мани показва, че автомобилът е чудесно поддържан. Освен това всички налози за тази година, включително и автокаското, са платени. Брюнетката предлага опция за по-ниски такси при нотариус за сериозните купувачи.

Каква е повода Мани да се раздели с колата, с която се похвали единствено преди към 6 месеца – единствено можем да гадаем. Виждайки обаче високият стандарт на живот, който показва в обществените мрежи, евентуално хонорарът от приключенското риалити от дълго време е изхарчен и екзотичната хубавица изпитва финансови усложнения. Друга причина може да бъде желанието й да се снабди с нов, още по-мощен автомобил, заради механически проблеми с този. Преди седмица наперената бургазлийка разгласява в обществените мрежи сходна на нейната кола, " спасявана " от пътна помощ. В този случай съветът към идващия притежател на аудито на Мани е да извърши щателна ревизия при огледа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР