Скандалната лента Access Hollywood“ няма да бъде представена на съдебните

...
Скандалната лента Access Hollywood“ няма да бъде представена на съдебните
Коментари Харесай

Адвокатът по делото за клевета на Тръмп няма да представи касета „Access Hollywood“ преди евентуални свидетелски показания

Скандалната лента „ Access Hollywood “ няма да бъде показана на правосъдните заседатели в Ню Йорк, натоварени да прегледат дело за клюка против някогашния президент Доналд Тръмп, оспорен от писателката Е. Джийн Карол.

Адвокатът на Карол, Робърта Каплан, разкри, че на журито няма да бъде показан нито записът, нито две други дами, които са обвинили Тръмп в корист. Разкритието значи, че показанията на Тръмп по делото евентуално ще дойдат по-рано от предстоящото, евентуално понеделник, един ден преди първичните избори на Републиканската партия в Ню Хемпшир.

Каплан твърди, че желае процесът да остане „ фокусиран “ върху делото на Карол обвинявания, а не други хипотетични полови закононарушения на Тръмп.

Новият развой идва, откакто федерално жури в Ню Йорк реши предходната година, че Тръмп не е виновен за обезчестяване, само че е виновен за полово принуждение и клюка. Бившият президент е наказан да заплати на Карол 5 милиона $.

<...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР