Скандалната кандидат-кметица за Ихтиман Милена Чомакова е договорила за свой

...
Скандалната кандидат-кметица за Ихтиман Милена Чомакова е договорила за свой
Коментари Харесай

Ромите пробиват общината в Ихтиман: Скандалната Милена е договорила сина на Цар Бони за зам.-кмет Срещу 1500 гласа контролиран вот

Скандалната кандидат-кметица за Ихтиман Милена Чомакова е договорила за собствен зам.-кмет по сигурността сина на ихтиманския ромски барон Бони, разкриха пред breaking.bg източници от щаба на Чомакова.

 Разбира се, изискването е тя да завоюва балотажа с поддръжката на Борис Аргиров – Бони и 1500 гласове платен и следен ромски избор, които да преодолеят огромната преднина на настоящия кмет Калоян Илиев от ГЕРБ. Чомакова е претендент на партия МИР, даряваща регистрации за избори на всеки, който ги пожелае.

 Тя загуби първия тур на изборите в Ихтиман с близо 1250 гласа, само че не съумя да убеди някой от по-сериозните й съперници да я поддържа на балотажа. В същото време кметът Илиев получи поддръжката на Политическа партия и на Съюз на демократичните сили в Ихтиман и Чомакова може да разчита само на ромския избор, следен от Бони, с цел да усили резултата си.

 Заради това тя драговолно приела да назначи сина му Николай Аргиров за зам.-кмет по сигурността. Без да се преценява, че това единствено би развихрило характерен тип престъпност и безчинства в града, от които ще пострадат всички ихтиманци.

 „ Той е прочут в махалата като Цар Бони или единствено Бони. Името му е Борис Аргиров. Той е дълготраен общински консултант в Ихтиман, представител на локалната коалиция „ Евророма-ДПС “ – по този начин „ Свободна Европа “ разказва Бони в репортаж през предходната година.

Цар Бони

Тогава, на изборите на 2 октомври, синът му Николай Аргиров стана единственият претендент, съумял да измести лидер на листа в регион, в който Движение за права и свободи печели мандат. Изборният закон разрешава в сходна обстановка претендентът да стане народен представител. Но не и когато става въпрос за листа на Движение за права и свободи, тъй като синът на Бони незабавно беше „ отхвърлен “ от депутатското си място.

 „ Со кротце, со богатство и со малце кютек “, както цитират ихтиманци някогашният министър председател Андрей Ляпчев. Сега обаче Аргиров-младши се готви да влезе в кметството с летящия старт на Милена Чомакова.

Интимна другарка на локалния дървен необут Емил Караджов, тя закупи скандална популярност по време на акцията за локалните избори. Първо данъчните на Румен Спецов запечатаха бензиностанцията й в града, тъй като работела без позволение. Скоро по-късно двама нейни претенденти за селски кметове се забъркаха в кавги с крадени дърва.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР