Скандалната Христиана от Кюстендил се пусна на фото и показа

...
Скандалната Христиана от Кюстендил се пусна на фото и показа
Коментари Харесай

Ето я психоложката от Кюстендил преди да влезе в „Ергенът”

Скандалната Христиана от Кюстендил се пусна на фото и сподели по какъв начин е изглеждала преди да влезе в сантименталното шоу. От фотографията, която тя сама разгласява с персоналния си профил в Инстагарам момата е била с голямо свръх тегло. Срещу надебеляването с водила дълга и неравна борба. Но най-после съумяла да смъкна минимум 20 кила.

Подобно на други дебели дами тя споделя в профила си, че имала здравословни проблеми с хранително разстройство, само че с помощта на упорития си темперамент и не по-малко апетит съумяла да се пребори с непотребното тегло. Като даде обещание да пусне видео, в което да опише проблемите си.

Зрителите на „ Ергенът, които не са съжалителни незабавно я захапаха, че и в този момент не е никаква фиданка. Имаш увиснало кормче, целулит  по бедрата … Преди да започнеш да даваш препоръки се постарай още повече да поработиш върху тялото си! ”

Онези, които са я гледали в първия епизод на „ Ергенът ” няма да не помнят по какъв начин психоложката се напи до безпаметност на първия коктейл. И наговори  куп  нелепости на останалите девойки. Стигна е до там, че от екипа на шоуто трябваше да я чакат да поизтрезнее преди да стартира „ Церемонията на розата ”.

Иютчник: Instagram

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР