Скандалната дъщеря на Орхан Мурад – Сузанита, направила сефтето едва

...
Скандалната дъщеря на Орхан Мурад – Сузанита, направила сефтето едва
Коментари Харесай

Сузанита направила сефтето още на 12! Невръстната щерка на Орхан Мурад се хвали, че е имала 9 гаджета

Скандалната щерка на Орхан Мурад – Сузанита, направила сефтето едвам на 12 години, научи HotArena.

Невръстната тийнейджърка не се тормози да показа по кое време е почнал опитът й в леглото и даже не намира за неприличен обстоятелството, че във възраст, когато е трябвало да си играе с кукли, тя си е играла с батковци, писа „ Таблоид “.

За пуританите обаче Сузанита е подготвила следващия си гласовит пестник със половата си биография, която, става известно, е богата, въпреки русокоската да е едвам в 7-и клас.

Още преди 2 години Сузи си легнала за първи път с момче, а първото й гадже било 17-годишно момче от квартала. В едно от интервютата си наследницата на Орхан Мурад споделя, че единствено до момента в който е била 12-годишна, тя е имала 4 гаджета, а от този момент до момента общата численост е набъбнала до 9. Изцепките на хубавицата обаче не свършат дотук, защото чистосърдечно си признава, че е била по едно и също време и с двама батковци, без да прецизира какво тъкмо е правила.

Откакто стана известна, невръстната певица е непрекъснато по морските ни курорти, където е същинска атракция за младежите и феновете на нощния живот. Често тя се намира в компанията на сътрудниците си Галин или Андреа, с която даже записаха дует. Отраканата лолитка споделя, че си пада по по-големи момчета, защото с връстниците си не намира общ език. Тя се захласвала по високи, атлетични и мургави младежи, като няма таван за възрастта им, само че за предпочитане било да не са трансферирали 25. Баща й пък твърди, че всичко това са единствено „ пубертетски приказки “, а дъщеря му е целомъдрено момиче.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР