Скандалната блондинка Албена Вулева вече не е християнка. Бомбата хвърли

...
Скандалната блондинка Албена Вулева вече не е християнка. Бомбата хвърли
Коментари Харесай

Албена Вулева станала мюсюлманка! Скандалната водеща приела тайно исляма

Скандалната русокоска Албена Вулева към този момент не е християнка. Бомбата хвърли майка й Людмила Захажаева в шоуто „ Биг Брадър: Most Wanted ”.  Бившата тв водеща е станала мюсюлманка и в този момент възприема единствено Аллах като собствен господ и лидер в живота, написа " Пик ". 

Албена е зарязала оскъдното облекло, отказала е свинското месо и дори се случвало да върви забулена със кърпа. Изучавала старателно корана и твърдяла, че исляма е най-миролюбивата вяра.

Според осведомени русата хала от дълго време е запленена от магията на ислямския свят и дoри се записала на уроци по турски език, с цел да вникне по-дълбоко в тайните на Изтока. Два пъти седмично Вулева посещавала частно школо, където се учела на четмо и писмо. Тя сама признава, че при първа комфортна опция би се открила в Истанбул, който дефинира като най-красивия град в света.

Хора от обкръжението й настояват, че Албена е сменила религията си поради мъж - единствено че не става въпрос за богат турчин, както се говореше, а за дългогодишния й другар Недик Недев, с който още веднъж се събрали неотдавна. Блондинката и фитнес инструкторът бяха дружно повече от десетилетие, като през 2015 година сложиха завършек на връзките си. Наскоро обаче се преоткрили и в този момент връзката им процъфтявала, настояват техни близки. Известно е, че Недик също е мохамеданин и точно под негово въздействие Вулева е приела исляма. Фитнес инструкторът е в неприятни връзки с майка й Людмила Захажаева, написа седмичник.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР