Скандалната бивша кметица на Младост Десислава Иванчева е била приета

...
Скандалната бивша кметица на Младост Десислава Иванчева е била приета
Коментари Харесай

Адвокат Марковски ексклузивно пред БЛИЦ: Приеха по спешност Иванчева в затворническата болница! Страданието й не е безобидно!

Скандалната някогашна кметица на " Младост " Десислава Иванчева е била призната по неотложност в затворническата болница. Това научи БЛИЦ от юриста й Марин Марковски, който не пожела да разкрие повече детайлности към обстановката.

" Не е етично да разясня болесттите на моите клиенти, само че не е безобидно страданието й ", съобщи сбито пред медията ни юрист Марковски.

БЛИЦ напомня, че някогашната кметицата на " Младост " Десислава Иванчева бе задържана зрелищно по време на приемане на рушвет. Тя, заместничката й Биляна Петрова и помагачът им Петко Дюлгеров са в ареста по обвиняване, че са взели рушвет в изключително огромни размери.

Инвеститорът Александър Ваклин упрекна кметицата, че му е поискала 500 000 евро, 70 000 от които бяха открити у нея и у Дюлгеров. Подкупът трябвало да накара Иванчева да придвижи разрешителното на предприемача за градеж. Иванчева отхвърля обвиняванията.

Тя е безапелационна, че не е знаела за парите, открити в колата й, както и че не е разговаряла с Ваклин отвън общината, а при диалозите им обсъждали план за детска площадка.

Не веднъж по време правосъдните съвещания по мярката за неотклонение и отстраняването от служба на кметицата тя се е оплаквала от неприятните условия в килията, поради които даже пъпчасала.

В сряда с аргумента, че здравословното й положение е влошено, Иванчева и юристът й ще изискат от състав на профилирания съд да я пусне на независимост.

Ивайло ИЛИЕВ, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР