Скандална история научихме днес - две деца ще си имат

...
Скандална история научихме днес - две деца ще си имат
Коментари Харесай

10-годишнo момиченце забременя от 14-годишното си гадже

Скандална история научихме през днешния ден - две деца ще си имат дете. Момичето, което към този момент е бременно е единствено на 10 година, а бъдещият баща на бебето е на 14 година Действието се развива в съветския град Красноярск.

Децата, чиито имена биват непокътнати в загадка, учат в едно учебно заведение, където се и срещат. Приятелството им бързо прераства в интимни връзки, които явно включват и сексуален контакт. Родителите на момчето и момичето знаели за връзката им и двамата постоянно си гостували един на различен. Но когато забелязали, че децата стават прекомерно близки, родителите им ги събират на просветителна сказка. Която обаче очевидно не е довела до стремежи резултат и момичето научило, че ще става майка чак в шестия месец от бременността - към този момент било прекомерно късно за спирането ѝ. А връзките ѝ с бъдещия баща от дълго време са завършили, написа woman.bg.

По законите в Русия лекарите са длъжни да предадат информацията за сходни случаи до органите на реда, с цел да бъде потърсен бащата на бебето. През идващите дни 14-годишният младеж е привикан на разпит и по този метод научава, че към този момент някогашната му другарка е бременна от него. Момчето е било арестувано, защото съгласно законите, той би трябвало да бъде съден за полово посягане над малолетно момиче. Макар и да не е имало принуждение. Родителите на момичето също не упрекват някогашния сътрудник на щерка си в сходно закононарушение. Но съгласно управляващите, той би трябвало да бъде вкаран в пандиза. Дали той в действителност ще получи присъда от 12 години отнемане от независимост, към момента не е ясно.

Притеснително или не, това не е единствената история от околните години. През март 2021 година в мрежата нашумя казусът на 13-годишните Милана и Паша, които освен не срещнаха съпротивата на родителите си за връзката им, а даже бяха подкрепени от тях с голям брой техни сантиментални фрагменти в онлайн платформите.

В България пък междинната възраст на дамите, които раждат за първи път, пораства от ден на ден. По данни на Националния статически институт, за 2021 година междинната възраст на майките първескини е 28 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР