Скандална фолк певица реши да напомни за себе си с

...
Скандална фолк певица реши да напомни за себе си с
Коментари Харесай

Фолк певица повтори порното от ваната на Галена

Скандална фолк певица реши да подсети за себе си с провокативен кадър, който наподобява на изваден от някой порно уебсайт, а и доста припомня на упражнението, което направи преди много години Галена - секс видеото от ваната направило я в следствие звезда.

Този път в акция е русата фолк хала Кристиана, която очевидно е решила по този метод да подсети за секс осъществяванията на колежката си. Изпълнителката реши да покаже на почитателите какво напълно тяло има. Пусна фотография в обществените мрежи, на която е полегнала във ваната без никакви облекла. "Бог основал мъжа, а след това решил, че е кадърен на нещо по-добро. И основал дамата ", с тази мисъл Криси показа еротичния си кадър в мрежата.

Припомняме, че Кристиана има дете от македонския хитмейкър Оцко Василковски, само че неотдавна са разграничени, а клюката гласи, че той се е хванал с друга. Това може би значи, че с музикалната кариера на певицата е завършено, защото той правеше песните и клиповете й, които по този начин и не получиха по този начин жадувания триумф.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР