Скандална дървена скулптора, снимката на която беше разпространена във фейсбук

...
Скандална дървена скулптора, снимката на която беше разпространена във фейсбук
Коментари Харесай

Скандална дървена скулптура взриви мрежата

 Скандална дървена скулптора, фотографията на която беше публикувана във фейсбук през предходната седмица оживи туристопотока в благоевградското село Пирин. Дървеното произведение е конфигурирано в центъра на селото с благословията на кмета Георги Влахов.

Скулптурата демонстрира по какъв начин клекнала мома целува към ръката на дракон.  Възмутени са стотици, само че доста повече туристи идват в благоевградското село Пирин, с цел да се снимат пред скулптората. Село Пирин се намира по директния път от Сандански през Папаз чаир към Гоце Делчев: 

“Това е доказателство, че неприятна реклама няма. Селото ни живна, още в първите 2 часа след излизане на фотосите във фейсбук, пристигнаха над 30 души. Хората се снимат и се радват на скулптората ", сподели кмета Георги Влахов.

Той е платил за нея персонални пари, откакто е поръчал направата на учителя по изобразяване Радко Бъчваров от Смолян. От дърво е издялана фигурата на госпожица, която целува ръка на змея. Погледната под избран ъгъл обаче скулптурата наподобява на секс поза. Само за 7 дни са пристигнали хора от цялата страна, от Гърция, даже от Португалия, с цел да я видят онлайн “ добави кметът Влахов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР